Aeilko Timersma

Woont in Groningen
adviseur HRM;
fotografie is voor mij meer dan een hobby
(T) (0031) 06-22902906
timersma@gmail.com

Duidelijke inspiratiebronnen heb ik niet. Wel vraag ik mij regelmatig af hoe ik toch aan al die beelden kom die in mijn hoofd zitten. Die beelden bepalen grotendeels wat ik zie, wat ik vastleg en hoe ik ze bewerk. Kortom ze bepalen hoe ik naar de wereld kijk en wat ik mooi vind.

Ik maak veel foto’s tijdens mijn vakanties, ook de portetten. Fotograferen is voor mij een middel om met mensen in contact te komen. Afgelopen vakantie heb ik weer veel verschillende portretten
de mensen een afdruk of foto’s op stick.

Tevens ben ik liefhebber van Straatfotografie. Dat vraagt geduld en gelijktijdig soms heel snel handelen, dat vind ik een spannende combinatie.
Ik ben bij Lichtzone begonnen als lid van de bespreekgroep en heb daar enorm veel van geleerd. Bij het fotograferen gaat het voornamelijk om kijken, kijken en nog eens kijken. En laat dat nou een van mijn grootste hobby’s zijn…..!


Onze unieke fotokrant

In Fotogalerie Lichtzone ligt onze unieke en gratis krant om meegenomen te worden. In de krant staat uitgebreide informatie over onze fotografen, onze vrijwilligers, onze Fotobespreek-groepen en een aantal fotoclubs uit Groningen.