1 – 26 juli foto & muziek

LICHTZONE heeft voor deze expositie een oproep gedaan aan fotografen om zich te laten inspireren door muziek. Welke muziek is er verbonden met jouw fotogra e? Is dat door sfeer, klank, tekst of wellicht door een videoclip van de muziek? Of is er misschien juist muziek gemaakt bij jouw foto’s?

In de maand juli klinkt er een gevarieerd koor van foto’s en muziek in Fotogalerie Lichtzone. Via QR-codes en telefoons klinken de klanken bij de foto’s door de koptelefoons van de bezoekers.

De fotografen: Norma van der Horst, Jaap de Jonge, Harry Kamps, Jan Kruize, Jildou Laan, Rein Paalman, Sonja de Ridder, Rein Scholte, Klaas van Slooten, Henny B. Stern, Aeilko Timersma en Harry van der Werff.

alvast nieuwsgierig? Klik hier en download de speciale catalogus.

40400

1 t/m 26 juli 2020

De officiele opening is i.v.m. met de Corvid-19 regelgeving enkel op uitnodiging. Galerie is ruim opgezet zodat bezoekers voldoende afstand kunnen houden terwijl ze werk bekijken. Losse tafeltjes, zodat men in alle rust een portfolio kan bekijken. De Lichtzone medewerker houdt in de gaten dat het binnen niet te vol wordt. Zo kunnen bezoekers gelukkig weer van fotografie genieten.