..-28 mrt 21 What did you do during the lockdown

De expo is t/m 28 maart vanaf wanneer het weer mag

De Covid-19 pandemie had en heeft een grote invloed op het leven van iedereen. Fotogalerie Lichtzone heeft fotografen -van amateur tot professioneel- gevraagd om te tonen wat hen heeft bezig gehouden gedurende de lockdowns.

Met trots presenteert Fotogalerie Lichtzone de ‘Corona’-expositie What did you do during the lockdown, waarop 21 fotografen hun lockdown-werk tonen.

Fotografen: Blauwbeeld, Jan Bommerson, Marion de Boer, Kees Faber, Josephine Grol, Jan Kruize, Rob van der Nol, Han Santing, Jacques Schedeler , Rein Scholte, Klaas van Slooten, Eddy Smid, Willie Smink, Henny B. Stern, Arjo Stokman, Marieke Treffers, Reinier Treur, Willem van der Velde, Marion Verwey, Kees Vianen en Diena Wolters

De expositie toont een uniek fotografisch tijdsbeeld van Nederland gedurende de lockdowns in de Covid19-pandemie, die ons leven nog steeds in haar greep heeft.

De Covid-19 pandemie had en heeft een grote invloed op het leven van iedereen. Fotogalerie Lichtzone heeft fotografen -van amateur tot professioneel- gevraagd om te tonen wat hen heeft bezig gehouden gedurende de lockdowns.

Met trots presenteert Fotogalerie Lichtzone de ‘Corona’-expositie What did you do during the lockdown, waarop 21 fotografen hun lockdown-werk tonen.

Fotografen: Blauwbeeld, Jan Blommerson, Marion de Boer, Kees Faber, Josephine Grol, Jan Kruize, Rob van der Nol, Han Santing, Jacques Schedeler , Rein Scholte, Klaas van Slooten, Eddy Smid, Willie Smink, Henny B. Stern, Arjo Stokman, Marieke Treffers, Reinier Treur, Willem van der Velde, Marion Verwey, Kees Vianen en Diena Wolters

De expositie toont een uniek fotografisch tijdsbeeld van Nederland gedurende de lockdowns in de Covid19-pandemie, die ons leven nog steeds in haar greep heeft.