5 t/m 31-5 Fotoschool statief

Expositie door Statief, de Leo Stativus, ontstaan uit onze culturele geschiedenis en aangevuld met onze eigentijdse fotografie geschiedenis van de 19e en 20e eeuw. Meedeinend in de 21e eeuw met een voortdurend wisselende identiteit, een kortdurende eenheid in verscheidenheid bereikend, om dan door te gaan in een zone van eeuwig lichtvoetige saamhorigheid.

EXPOSANTEN

Agnieszka Blachnio, Arlette Hitz, Bastiaan Heus, Carine Hekker, Chantal Aimée Ehrhardt, Con van Staa,
Eva van Oosten, Fred Oosterhui, Gerrit Heil, Jacqueline Groot, Jessica van der Mast, Karin Vlugter, Kristel ter Beek, Kym Kaneko, Maaike Eijkman, Marc Boom, Marleen Swaans, Martin van Thiel, Mirjam Leeflang, Nina Vlaanderen, Petra Cremers, Pieter Haagen, Robert Zwart en Roos Hobé

Meer over fotoschool Statief:

Statief is een particuliere Fotoschool, gevestigd in Utrecht, met studenten uit het gehele land. Statief bestaat al sedert 1984. Ze leiden fotografen op, kunstenaars, en geven onderwijs om de persoon tot ontwikkeling te brengen. Educatie over inhoud, compositie, creativiteit, eigen stijl, commercie, exposeren, een student zijn eigen mogelijkheden ontdekken en ontwikkelen. Alles onderbouwd met een systematische en tegelijk speelse manier om het ouderwetse vak als fundament, goede onderbouwing en zekerheid aan te leren. Na Statief waaiert ieder uit in eigen richting met plezier en vakkennis wen vol zelfvertrouwen. Sociale cohesie is groot, sociale contacten blijven jaren en jaren na Statief bestaan en contact met Statief wordt ook lang vastgehouden. Vaak is er een reünie, een etentje, een bijeenkomst waar met veel plezier op de opleiding wordt teruggekeken. Statief neem je voor altijd met je mee.

ga hier naar de website van Stichting Statief